“Élet-Hossz” Idősek Otthona Budaörs

Az Élet-Hossz Idősek Otthona Budaörsön, a Kőhegy lábánál, csendes, természetközeli, szép környezetben található. Ellátási területünk országos, de elsősorban Budaörs és környéke, Pest megye, Budapest és vonzáskörzete.

Élet-Hossz Idősek Otthona Budaörs épülete madártávlatból

Az  Élet-Hossz Idősek Otthona 2003 májusában nyitotta meg kapuit.

Kiket fogadunk?

Az Élet-Hossz Idősek Otthona Budaörs lakói közé fogadjuk mindazon rászorulókat, akiket tudatuk, emlékezetük, feledékenységük, dementiájuk, egészségügyi állapotuk, mozgáskorlátozottságuk következtében nem tud a család otthon ellátni.

Akik egyrészről ellátást, orvosi és nővéri felügyeletet igényelnek, másrészről a család nem tud folyamatos együttlétet biztosítani, de a hozzátartozóik fontosnak tartják a rászorulóról való egyéni gondoskodást.

Gondozóotthonunkat az idős emberek tartós ápolására, ellátására, gondozására hoztuk létre, de várjuk azoknak az időseknek a jelentkezését is, akik átmenetileg – néhány napra vagy hétre – szeretnének ellátást, gondozást, elhelyezést kérni.

Az idősek otthona férőhelyeinek létszáma: 75 fő

Mit nyújtunk az Élet-Hossz Idősek Otthona a lakóinak?

Az Élet-Hossz Idősek Otthona Budaörs kialakítása során az otthonosság és a biztonság megteremtése volt a fő cél. A szobák berendezettek, minden idős ember részére ágyat, szekrényt, éjjeli szekrényt, olvasólámpát biztosítunk, de igény szerint saját tárgyak, eszközök behozatalára is lehetőség van.

Az idősek otthona lakói megkapják mindazt a segítséget, amire szükségük van ahhoz, hogy tisztán, rendezetten, élményekkel gazdagodva tudjanak egy közösségben élni, szellemi és fizikai állapotuknak megfelelően. Mentálhigiénés szakember segítségével az idős lakók számára megfelelő és hangulatos programokat biztosítunk.

Nehezen mozgó idős gondozottaink számára szükség szerint bot, járókeret, kerekesszék alkalmazása megoldott, az intézmény szintjeit lépcsőjáró lift köti össze.

Az Élet-Hossz Idősek Otthona Budaörs lehetőséget nyújt vendégek fogadására, amire a szobák, a társalgó és a kert egyaránt alkalmas.

Minden helység akadálymentesen megközelíthető, az utcára szintén problémamentesen lehet kijutni. Kapaszkodókkal segíteni tudjuk az idős gondozottak biztonságos közlekedését a mellékhelységeknél, folyosókon, udvaron.

Képgaléria

Élet-Hossz Idősek Otthona Budaörs épületeÉlet-Hossz Idősek Otthona Budaörs épülete 2Élet-Hossz Idősek Otthona épületeÉlet-Hossz Idősek Otthona utcai nézet

További információk

Élet-Hossz Idősek Otthona szolgáltatásai

Idősotthonunkban a következő szolgáltatásokat nyújtjuk: Lakhatást, folyamatos világítást, melegvízellátást, idényszerű fűtést Napi háromszori, illetve szükség esetén ötszöri étkezést Ruházat tisztítását, igény ...
Bővebben

Élet-Hossz Idősek Otthona elérhetősége

Az "Élet-Hossz" Idősek Otthona Budaörsön, a Kőhegy lábánál helyezkedik el, könnyen megközelíthető helyen (40-es, 240-es, 240E, 88-as buszok), csendes, természetileg szép ...
Bővebben

Idézet

„Áldott, aki megtalálja nekünk azt a segítő biztonságot,
Aki megértéssel, szeretettel fogja reszkető kezünk,
Aki nem csodálkozik, hogy lassan jár nálunk az ész,
Aki mosolyogva áll meg, hogy elbeszélgessen velünk,
Aki nem árulja el, hogy ma már kétszer hallotta Tőlünk, ezt a történetet
Aki fel tudja idéztetni velünk a tegnap emlékeit,
Akitől megtudjuk, hogy nekünk is jut még Tisztelet és Szeretet.”

További szolgáltatások

Őszi Romantika Nyugdíjas Ház és Panzió, Érd

Betegszállítás helyben, valamint Budaörs és Budapest, Érd és Budapest viszonylatában